Om oss

Florin Partners

Om oss

Florin Partners erbjuder en familjär mäklartjänst. Vi brinner för att ge dig den bästa hjälpen, oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad. Vi är ett familjeföretag och vår styrka ligger i att vi kompletterar varandra med våra olika kunskaper, erfarenheter och personligheter; hela tiden med fokus på att ge dig som kund bästa tänkbara upplevelse. Vi vill uppfattas som nytänkande och nyfikna på att hitta nya vägar och nya arbetssätt inom förmedling av bostäder.


Vårt team

Per Florin

Reg. Fastighetsmäklare och grundare

Jag har den stora förmånen att få arbeta med det jag tycker mest om, att hjälpa människor med den för många största affären i livet - när de köper eller säljer sin bostad. Efter mer än 20 år, 1.000 fastighetsförmedlingar - och en dryg handfull utmärkelser genom åren som topp 10 bästa säljare i den rikstäckande kedja jag tidigare arbetat för, brinner jag fortfarande lika mycket för att hjälpa både köpare och säljare till sitt livs bästa affär.

Jag vill erbjuda mina uppdragsgivare skräddarsydda lösningar för just deras bostadsförsäljning. Alla bostäder har någonting unikt som är värt att lägga fokus på. Jag lägger gärna tid och resurser på att marknadsföra mina uppdrag i rörliga bilder. Att välja rätt musik till videor är också en viktig detalj i marknadsföringen. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om hur jag kan få din bostad att sticka ut från mängden.

0704-85 08 85 | per@florinpartners.com

Jonathan Florin

Affärsutveckling och grundare

Jag har under de senaste åren tagit rygg på några av de mest framgångsrika mäklarna i Sverige och på Manhattan i New York. Som visningsvärd under de senaste fem åren och efter säljjobb under två år inom lån och försäkring, vet jag idag mycket om hur man når ut till kunder på ett effektivt sätt. Jag har haft förmånen att få vara med och se försäljningar av allt från små fritidshus i Sörmland, till stora penthousevåningar i New York och har tagit med mig många lärdomar som jag kommer att utveckla i Florin Partners.

Min drivkraft är att alltid komma in med nya vinklar och idéer som ständigt utvecklar sättet vi jobbar på. Det är också min uppgift att se till att varje fastighet som förmedlas genom oss syns på rätt ställe vid rätt tillfälle, och att vi jobbar med en mer anpassad marknadsföring än många av mäklarkedjorna gör idag. Allt detta för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

072-028 72 20 | jonathan@florinpartners.com

Mia Eriksson

Mäklarassistent

För mig är känslan i det jag gör viktigast av allt. Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av färg och form, att skapa värme och harmoni runtomkring mig har alltid varit viktigt. Jag jobbar med inre utveckling, både med mig själv och andra. I arbetslivet har jag ett intresse av att skapa relationer och att möta upp människor där de är i livet.

I Florin Partners är min roll att finnas till hands där det behövs, såsom att sköta det administrativa, korrekturläsa texter och att styla din bostad inför fotografering.

070-683 47 19 | mia@florinpartners.com

Diskret försäljning

Underhand

Alla hem når inte den öppna marknaden

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift